Referenties

“De regressie-therapie heeft ervoor gezorgd, dat ik nu begrijp waarom relaties in mijn leven gegaan zijn zoals ze gegaan zijn — en zo is het goed. Ik neem mezelf niet meer kwalijk, dat ik slechte partnerkeuzes heb gemaakt — want ik weet nu, dat ik er niets aan kon doen: er gebeurden dingen op energetisch niveau waar ik geen controle over had.”

– Maria

“In de therapie is al veel waardevolle dingen aan bod gekomen waar ik verder mee kan in mijn leven. In mijn dagelijks leven heb ik er erg veel aan. De belangrijke problemen zijn nu min of meer aan bod geweest. Ik kan nu weer op eigen benen verder.”

– Agnes

“Toen ik bij Ursula kwam, zat ik in een depressie. Ik was onzeker, zat niet lekker in mijn vel en was heel erg moe. Door Ursula’s therapie, coaching en de opdrachten die ze me meegaf, voel ik me voor het eerst in mijn leven een sterke jonge vrouw die de wereld heel wat te bieden heeft.”

– Kate

“Ursula heeft me meer bewust gemaakt van mijn (negatieve) patronen en systemen. Ook in het onderbewuste zijn deze meer geneutraliseerd en opgeschoond, waardoor er ruimte is gekomen om te zijn. Daarmee heb ik eigen regie over mijn leven verworven en voel ik me goed.”

– Groetjes Ester

“Het is prettig dat Ursula verschillende vormen van therapie kan toepassen. Ze kijkt zorgvuldig naar wat je nodig hebt. Door gesprekken zijn we tot de kern van mijn problemen gekomen en waar de oorzaak onduidelijk was, heeft de hypnotherapie mij enorm geholpen. De hypnose is vooral een diepe ontspanning die helpt herinneringen helder te krijgen. Zo kreeg ik inzicht in de gevoelens die ik aan een gebeurtenis gekoppeld had. Zeer waardevol.”

– Tina