Wie ben ik

Mijn naam is Ursula Pierzchlinska. Geboren in Polen, gestudeerd in Nederland en sindsdien al weer decennia lang woonachtig in Nederland.

Het is altijd mijn passie geweest om met mensen te werken. Vanuit deze passie startte ik mijn praktijk voor Psycho-en Hypnotherapie ‘De Bird’. Op mijn levenspad kwamen verschillende uitdagingen voorbij waarmee ik moest dealen. Hierdoor kwam ik in aanraking met psycho- en hypnotherapie. Een vorm van therapie die mijn interesse wekte door de vele mogelijkheden en toepassingen waardoor de therapie geheel afgestemd kan worden op de hulpvraag van cliënt.

In 2004 studeerde ik af aan de Amsterdamse Academie voor Psychotherapie. Tijdens mijn studies, stages en reizen heb ik vele mensen leren kennen. De verschillende facetten in een mensenleven en de emoties die daarmee gepaard gaan, zijn voor mij een grote bron van inspiratie.

Kortom: bent u op zoek naar een vriendelijke, begrijpende, respectvolle therapeut, met up to date therapie- methoden en op een goede locatie dan bent u van harte welkom!

Over de praktijk
Hypnotherapie is de belangrijkste vorm van therapie in mijn praktijk. Deze therapie werkt snel, doeltreffend en heeft een blijvend effect bij een uitgebreid scala van psychische en fysieke klachten.
Daarnaast maak ik, waar nodig en/of gewenst, ook gebruik van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing).

Naast mijn studie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie heb ik verschillende beroepsopleidingen en cursussen gevolgd, waaronder: EMDR – Therapeut, NLP- Master Coach, NEI- Practitioner, Psychosociale Basiskennis. Deze opleidingen waren gericht op zelfontwikkeling, coaching, communicatie en psychosomatische klachten. Met deze achtergrond kan ik een breed pakket van therapieën aanbieden en daarmee zo goed mogelijk aansluiten bij de behoeften van mijn cliënten.

De Praktijk voor Psycho-en Hypnotherapie ‘De Bird’ is in Franeker – Friesland, aan huis gevestigd en makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.