Wie ben ik

Mijn naam is Ursula Pierzchlinska. Ik ben in Polen geboren en sinds 1979 woonachtig in Nederland.

Het is altijd mijn passie geweest om met mensen te werken. Vanuit deze passie startte ik mijn praktijk voor Psycho-en Hypnotherapie ‘de Bird’. Op mijn levenspad kwamen verschillende uitdagingen voorbij waarmee ik moest dealen. Hierdoor kwam ik in aanraking met psycho- en hypnotherapie. Mijn eerste aanraking met hypnotherapie maakte zo’n diepe indruk op mij, dat ik er voor koos om deze studie te gaan volgen.

In 2004 studeerde ik af aan de Amsterdamse Academie voor Psychotherapie. Tijdens mijn studies, stages en reizen heb ik vele mensen leren kennen. De verschillende facetten in een mensenleven en de emoties die daarmee gepaard gaan, zijn voor mij een grote bron van inspiratie.

Over de praktijk
Hypnotherapie is de belangrijkste vorm van therapie in mijn praktijk. Deze therapie werkt snel, doeltreffend en heeft een blijvend effect bij een uitgebreid scala van psychische en fysieke klachten.
Daarnaast maak ik, waar nodig en/of gewenst, ook gebruik van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing).

Ik heb verschillende beroepsopleidingen en cursussen gevolgd, waaronder NLP-practitioner/Master Coach/NEI-practitioner en EMDR Master-practitioner. Deze opleidingen waren gericht op coaching, communicatie en zelfontwikkeling. Met deze achtergrond kan ik een breed pakket van therapieën aanbieden en daarmee zo goed mogelijk aansluiten bij de behoefte van mijn cliënten.

De Praktijk voor Psycho-en Hypnotherapie ‘De Bird’ is in Leeuwarden – Friesland, aan huis gevestigd en makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Er is ruime, gratis, parkeergelegenheid.