Informatie

Tarief 
De prijs per sessie is € 75,-. Dit geldt ook voor het intakegesprek. De duur van een sessie is gemiddeld 1 á 1,5 uur.
Een kennismakingsgesprek (indien nodig) van een half uur is gratis.

Vergoeding
Consulten worden door de verzekeraars geheel of gedeeltelijk, vanuit een aanvullende verzekering vergoed en vallen buiten het eigen risico.
Neem daarvoor contact op met de verzekeraar om te zien of u hiervoor in aanmerking komt. Vergoedingen vindt u hier.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat in bepaalde gevallen werkgevers of uitkerende instellingen bereid zijn de kosten voor therapie te vergoeden in het kader van professionalisering, preventie, verkorting van ziekteverzuim.

Bereikbaarheid
Praktijk voor Psycho-en Hypnotherapie is goed te bereiken met auto en openbaar vervoer.
In de omgeving van de praktijk kunt u gratis parkeren.
Komt u met het openbaar vervoer dan, kunt u vanuit station Leeuwarden-Centrum buslijn 6 of 16 nemen, richting de wijk Bilgaard. De afstand vanaf het station is 2,7 km.
U kunt uitstappen bij de bushalte Wollegast (3 minuten loopafstand van de praktijk).

Geheimhouding
De NBVH therapeuten moeten zich houden aan de ethische code tot geheimhouding, alle informatie die u mij verstrekt, is vertrouwelijk. Er wordt alleen contact met derden opgenomen na overleg en met toestemming van de cliënt.

Klachten
Mocht u ontevreden zijn en we komen er samen niet uit, dan kunt u contact opnemen met mijn beroepsvereniging (www.hypnotherapie.nl). Daar kunt u beroep doen op een klachtenfunctionaris zoals voorgeschreven in de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). In navolging van deze wet ben ik ook aangesloten bij de geschilleninstantie van de SCAG.

Annuleren afspraak
Indien u verhinderd bent dient u dat minimaal 48 uur van te voren door te geven, anders wordt de sessie in rekening gebracht, tel: 058 7850671, mobiel: 06 50887711 (voicemail, sms) of via e-mail: therapie@praktijkdebird.nl.
Verzetten van de afspraak is mogelijk door het bellen, sturen van e-mail een sms-bericht, of inspreken van het antwoordapparaat.

Voor meer informatie of een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek kunt u mij bellen: 0650887711 en/of mailen: therapie@praktijkdebird.nl