Videoconsulten

Door de huidige situatie rond het coronavirus behoort onlinetherapie tot de mogelijkheden.
U kunt, vanuit uw vertrouwde huiskamer de therapie volgen. Wat u daarvoor nodig heeft is een comfortabele stoel en een ruimte waar u niet gestoord kunt worden. Om met u in contact te komen, wordt er gebruik gemaakt van een geschikt platform via internet. Het is in de medische wereld gebruikelijk platform. Uw persoonsgegevens worden beschermd volgens de geldende AVG-privacy wetgeving.

Deze vorm van behandeling kan bij veel verschillende psychische en fysieke klachten toegepast worden en is even effectief als de behandeling op locatie. U verteld mij waaraan u wilt werken en dan bepalen wij samen hoe de behandeling verder wordt ingericht. Dit is hetzelfde als bij een behandeling op locatie.
Onlinetherapie wordt al jaren (ook in mijn praktijk) met succes gebruikt.  De kwaliteit van de consulten wordt gewaarborgd volgens de richtlijnen van de NBVH-beroepscode.

Extra ondersteuning in het kader van coronavirus
Deze uitzonderlijke tijden brengen veel vragen en zorgen met zich mee.  Het kan zijn dat u door de huidige situatie  meer stress, spanning en/of onzekerheid ervaart.
Misschien heeft u last van somberheid, slapeloosheid of eenzaamheid, o.a. door gebrek aan sociale contacten. Dit alles is van grote invloed op uw dagelijks leven en op uw gestel, waardoor uw weerstand wordt aangetast.
Met deze therapie wordt het mogelijk om stress te verminderen, spanning los te laten en beter in contact met uw zelf te komen waardoor de weerstand verhoogd.  

Deze extra ondersteuning is mogelijk via een videoconsult van 1 tot 1,5 uur.

Mocht u vragen hebben, dan hoor ik dat graag.